Logo  

Knarrenhof

 
 
 
 
 

Knarrenhof gemeente Tynaarlo

 

Beste belangstellende Knarrenhof Tynaarlo,

 

Deze mail bevat veel informatie over de ontwikkelingen in de gemeente Tynaarlo. Ook vragen wij u aan het einde van deze mail de enquete in te vullen. Doe dit vooral zodat we ook uw wensen kunnen meenenemen! 

 

Paterswolde

In het Dagblad van het Noorden hebt u kunnen lezen dat wij samen met de lokale initiatiefgroep Hof van Paterswolde actief bezig zijn om te onderzoeken of we de locatie Bladergroenschool in Paterswolde tot ontwikkeling kunnen brengen. Klik HIER voor het artikel.

 

Daarnaast kijken wij als landelijke Stichting Knarrenhof natuurlijk ook naar andere locaties in de gemeente. Zo zijn we nog veel minder ver in Zuidlaren, maar proberen we hier een positie op het Prins Bernhardterrein te bemachtigen en is er mogelijk nog een potentie plek in Zuidlaren. Op het Prins Bernhardterrein werken wij samen met de groep ‘Zuidlaarderhof’. Klik HIER voor een artikel van deze groep.

 

Informatieavond

Normaal gesproken zouden wij op dit moment een informatieavond organiseren om u van informatie te voorzien over de plannen en het Knarrenhofconcept. Helaas kunnen wij dit vanwege Corona momenteel niet doen.

 

In de gemeente Tynaarlo hebben zich al meer dan 115 huishoudens ingeschreven bij Stichting Knarrenhof met belangstelling voor een hof. Een informatieavond verantwoord organiseren kan simpelweg niet met zulke aantallen.

 

Informatievoorziening

Om u toch zoveel mogelijk van informatie te voorzien is dit bericht opgesteld. Wij houden u samen met de lokale initiatiefgroep Hof van Paterswolde zoveel mogelijk op de hoogte via onze website (Klik HIER voor de webpagina speciaal voor de gemeente Tynaarlo). De nieuwsbrief die de lokale initiatiefgroep regelmatig opstelt is ook op onze site te vinden.

 

Daarnaast vindt u op onze website veel algemene informatie over Knarrenhof. Zijn er echt belangrijke ontwikkelingen zullen wij u op deze wijze via de mail persoonlijk op de hoogte houden. Tot slot willen wij u de mogelijkheid geven om u wat dieper het Knarrenhofconcept te verkennen. Daarom sturen wij u onze standaardpresentatie die wij normaal gesproken op een informatieavond laten zien (Klik HIER).

 

Woonwensenenquête

Wij zijn benieuwd naar uw woonwensen, zodat wij uw wensen zoveel mogelijk (nu al) in de plannen kunnen meenemen. Daarom vragen wij u om HIER de woonwensenenquête in te vullen. We verzoeken u deze enquête voor 1 oktober 2020 in te vullen.

 

Vervolg

Wij zullen de verdere gesprekken met de gemeente oppakken en hopen dat we de betreffende locatie(s) tot ontwikkeling kunnen brengen. Wij houden u samen op de hierboven aangegeven wijze op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Daarnaast hopen wij dat Corona het binnenkort toelaat om een informatieavond te organiseren waar wij u dan kunnen treffen. Dan worden ook de resultaten van de enquête gepresenteerd.

 

Tot slot is het zo dat de gemeente Tynaarlo alleen in actie komt als wij met concrete plannen komen. Hoe meer belangstellenden, hoe concreter wij worden. Mocht u nog mensen uit uw omgeving kennen die mogelijk geïnteresseerd zijn dan kunnen zijn zich ook bij ons aanmelden via onze site: https://knarrenhof.nl/inschrijven/ .

 

Met vriendelijke groet,

 

Ook namens het lokale intiatiefgroep Hof van Paterswolde

Het Knarrenhofteam

 
 
 
 

Verstuurd door Stichting Knarrenhof Nederland.
Onze contactgegevens vind je op de website.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent aangemeld als geïnteresseerde voor Knarrenhof.


Afmelden van alle Knarrenhofmails

 

Afmelden/uitschrijven bij Knarrenhof

 
 
 
facebook
 
twitter
 
Social media